Rouze herlanceert platform met sexy luisterverhalen
23-11-2021 16:53:00 | Door: David de Jong | hits: 1517 | Tags:

Rouze heeft een vernieuwd platform gelanceerd dat als doel heeft om met name vrouwen in touch te brengen met hun seksualiteit door middel van sexy (luister)verhalen. Met de vernieuwing vindt toegang voortaan via abonnementen plaats. Eerder konden gebruikers per verhaal betalen. Er zijn zowel maandabonnementen als jaarabonnementen beschikbaar.

Op Rouze is er aandacht voor erotiek waar vrouwen van kunnen genieten. De herlancering wordt begeleid door verschillende verhalen. Twee daarvan zijn ingesproken door presentatrice Geraldine Kemper.

De verhalen van Rouze zijn voor abonnees te beluisteren in een webapp. Gebruikers kunnen ook de opbouw in het verhaal overslaan en meteen beginnen bij het sexy gedeelte. De rebranding van Rouze is mede mogelijk gemaakt door hun deelname aan tv-programma Dragons’ Den, waar ze de aandacht trokken van Shawn Harris en haar investeringsfirma Orange Wings. Niet alleen de groeiplannen konden door Shawn Harris’ investering gerealiseerd worden, ook het aantal luisteraars en de naamsbekendheid steeg flink door dankzij deze exposure.

De verhalen die gebracht worden zijn divers en gaan van het standaard prins op het witte paard-verhaal tot de aantrekkingskracht van een sexy vrouwelijke leidinggevende.

Eva de Visser, founder van Rouze: “Onze primaire doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 25 en 65 jaar, maar de verhalen zijn voor iedereen met fantasie. We zorgen ervoor dat we het vrouwelijk perspectief altijd waarborgen. Mannen blijken dat ook interessant te vinden; ze beslaan 30 procent van onze gebruikers. Door die grote, brede doelgroep verwachten we eind volgend jaar op 40.000 gebruikers te zitten.”

“Via jaarabonnementen kunnen we Rouze beter onderdeel maken van de wekelijkse seksuele selfcare-routine. Dat lukt het beste als men onbeperkt toegang hebt tot alle verhalen. Met één verhaal van tien minuten heb je wel geproefd van de mogelijkheden, maar we geven je liever de volledige ervaring."

Rouze beschouwt zich na de lancering van september 2019 inmiddels volwassen als merk en organisatie. Eva de Visser: “We hebben ambities om op termijn ook internationaal te gaan, maar eerst willen we zorgen dat de Nederlandse vrouw er warmpjes bij zit wat betreft goede erotische content.”

Iedere week verschijnen er drie niet eerder gepubliceerde verhalen online, onder andere een samenwerking met seksexpert Belle Barbé en verhalen die op basis van (de behoefte per) sterrenbeeld zijn samengesteld. Het maandabonnement kost 4,99 euro; een jaarabonnement kost 36 euro.

credits foto: Naomie Laan

www.rouze.me

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie