Ruud de Wild lanceert wekelijkse podcast
25-04-2018 18:20:09 | Door: | hits: 2634 | Tags:

In 30 Minuten Rauw voert KRO-NCRV DJ Ruud de Wild elke week een persoonlijk gesprek met een bijzonder persoon. Tijdens deze 30 minuten durende podcast komen veel persoonlijke onderwerpen aan het licht. In de eerste twee podcasts voert Ruud een openhartig gesprek met Jamai Loman en Astrid Joosten.

De Wild: "De gesprekken die ik tot nu toe heb gevoerd, hebben mij stuk voor stuk geraakt. Doordat ik 30 minuten lang, één op één met iemand in een ruimte zit, heb ik echt de tijd om met iemand een persoonlijk gesprek te voeren. In mijn radioprogramma duren interviews niet langer dan vijf minuten. Ik vind het te gek dat ik met 30 Minuten Rauw de kans krijg om mooie, inhoudelijke en soms emotionele gesprekken te voeren."

In de eerste aflevering gaat Ruud in gesprek met Jamai Loman waarin hij vertelt over zijn strijd uit het verleden en hoe zijn donkere momenten hem tegelijkertijd hebben geïnspireerd voor zijn nieuwe album. Astrid Joosten is de tweede gast in 30 Minuten Rauw en vertelt over het overlijden van haar grote liefde, haar carrière en het ontstaan van haar succes.

De gesprekken van 30 Minuten Rauw zijn te beluisteren via de podcast app van de NPO en iTunes.

www.kro-ncrv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie