SLAM! lanceert kledinglijn SLAM! Streetwear
31-05-2018 12:08:00 | Door: | hits: 3051 | Tags:

SLAM! lanceert eigen kledinglijn genaamd SLAM! Streetwear. SLAM! zocht al eerder de verbreding met een eigen tv-zender, grote dance events en YouTubeformats. Met deze kledinglijn profileert SLAM! zich als lifestylemerk dat overal aanwezig is in het leven van de doelgroep. SLAM! Streetwear is ontworpen en geproduceerd in samenwerking met O&R Streetwear. De collectie is te zien en te koop op slam.nl/shop.Rens Goseling, producer van SLAM!: “We zijn super trots op deze eerste collectie. SLAM! Streetwear is niet bedoeld als merchandise met grote logo’s. We hebben samen met de beste ontwerpers deze eerste collectie ontworpen, waarbij de playbutton van SLAM! centraal staat.” 

Sanne van der Meijden, producer van SLAM!: “Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen met een klein team in het geheim hard aan deze kledinglijn gewerkt. Bij SLAM! houden we van experimenteren en buiten hokjes denken. Deze toffe collectie is daar wederom het bewijs van.”

De eerste collectie - met de titel #ONE – is breed neergezet met hoodies, t-shirts, sweaters, jackets, een jurk, caps en skateboards.

www.slam.nl
www.slam.nl/shop 
www.o-r-streetwear.nl 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie