SLAM! organiseert FIFA 21-week met voetbalgasten in de studio
06-10-2020 09:18:57 | Door: Saskia van Weert | hits: 1415 | Tags:

Tot vrijdag 9 oktober 2020 staat de avondprogrammering van SLAM! in het teken van FIFA-21. De zender werkt hiervoor samen met gameproducent EA Sports.

Op vrijdag verschijnt FIFA 21. De release van de game gaat gepaard met een themaweek op SLAM! De hele week in de aanloop tot de release draait avondprogramma Club Ondersteboven om het populaire voetbalspel.

Dj Gijs Alkemade ontvangt BN’ers in de studio die een bijzondere link hebben met het spel. Zo komen onder anderen Ruud Gullit, Sierd de Vos en influencer Qucee vertellen over hun eigen FIFA 21-ervaring en spelen het spel in de FIFA 21-gameroom. De beelden zijn online te volgen.

Sander de Vries, Digital Director bij RadioCorp: “FIFA is een begrip! Onder de SLAM!-luisteraars bevinden zich veel fanatieke gamers. De samenwerking tussen SLAM! en EA Sports sluit aan bij SLAM! als multimediaal platform. Als één van de weinige radiostations heeft SLAM! naast radio, ook online een groot bereik. Zeker in de doelgroep millennials en Gen Z. Tijdens de FIFA 21-week bij Club Ondersteboven zetten wij dan ook al onze kanalen in om de gewenste impact te bereiken.”

FIFA 21 wordt ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en komt uit voor PlayStation4, Xbox One en pc via Origin en Steam.

www.slam.nl
www.ea.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie