SLAM!-dj Jordi Warners naar Qmusic
30-04-2019 09:27:56 | Door: | hits: 4359 | Tags:

Radio-dj Jordi Warners stapt over van SLAM! naar Qmusic en gaat samen met Qmusic-dj Hila Noorzai een show in het weekend maken.

Dave Minneboo, programmadirecteur van Qmusic: "Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic. Hij is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het DNA van Qmusic."

Jordi Warners: "Ik heb Qmusic altijd al een mooi en warm radiostation gevonden. Met de kansen die ik daar nu krijg heb ik heel veel zin om mijn creativiteit los te laten en samen met Hila een mooie show te maken op de zaterdag- en zondagavond!”

Jordi Warners is vanaf juni 2019 elke zaterdag en zondag samen met Hila Noorzai te horen van 18:00 tot 21:00 uur. Hila Noorzai breidt haar activiteiten in video daarnaast verder uit binnen de Persgroep: zij maakt nu ook deel uit van het presentatorenteam van de Ochtend Show to go van het AD.

Jordi Warners startte zijn carrière bij de regionale omroep. Na zijn studie ging hij aan de slag als producer bij Radio 538. In maart 2015 stapte hij over naar SLAM!, waar hij zijn eigen show in het weekend kreeg. In 2016 kreeg Jordi een plek in de weekprogrammering van SLAM!, eerst in de avond en meest recent in de middag.  

[Fotocredits: Nicky Broos/Qmusic]

www.qmusic.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie