SLAM! lanceert YouTubekanalen SLAM! - Radio en SLAM!- Series
09-07-2018 08:51:40 | Door: | hits: 2604 | Tags:

Radiozender SLAM! breidt de YouTubekanalen uit en creëert daarmee ruimte voor nog meer exclusieve videocontent. De kanalen worden onderverdeeld in SLAM! - Radio, SLAM! - Music, SLAM!- Series en SLAM! - Juize.

SLAM! heeft met de huidige twee kanalen in korte tijd meer dan een half miljoen abonnees. Om meer ruimte te creëren voor unieke videocontent worden daar twee kanalen aan toegevoegd.

SLAM! - Music

Eén van de nieuwe kanalen is SLAM! Music. Dit kanaal richt zich op de echte danceliefhebbers wereldwijd. Hier vind je de livesets van de beste dj’s van dit moment. Dj-sets die ‘s avonds gedraaid worden in Club Ondersteboven, maar ook de sets van events zoals SLAM! Koningsdag en het Amsterdam Dance Event. Daarnaast komt hier ook speciale content voor dj-/producerfanaten met formats als de SLAM! Studio Challenge, waarbij een producer een uur de tijd krijgt om een track te produceren. De voertaal hier is Engels en dit wordt dan ook het internationale kanaal van SLAM!

SLAM! – Series

Dit is vanaf het platform waar alle eigen formats van SLAM! worden geplaatst, zoals Bram in de Buurt en het nieuwe format van Harm & Kees. Op dit kanaal staan de SLAM!-personalities centraal.

SLAM! – Radio
Dit is het kanaal waar je fragmenten uit de studio kunt vinden. Dingen die je gemist hebt op de radio of nog eens terug wilt zien vind je hier.

SLAM! – Juize

Naast pop en dance is SLAM! ook het station waar je veel Nederlandse hiphop hoort. Alle optredens en interviews uit dit genre zullen hier geplaatst worden. In de toekomst zal hier ook meer content voor geproduceerd worden.

Rens Goseling, Head of Digital Content van SLAM!: “SLAM! is inmiddels meer dan een radiostation. Zo hebben we recent een kledinglijn gelanceerd, hebben we grote evenementen en maken we al heel lang content op YouTube. Met SLAM! zijn we de enige radiozender met zo’n groot online bereik. Met deze stap profileert SLAM! zich als een crossmediaal merk.”

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie