SLAM! zendt live uit vanaf Thuishaven tijdens De Nacht Staat Op
11-02-2022 08:42:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2487 | Tags:

De Nacht Staat Op. De Nacht Staat Op. Na twee jaar gaan de clubs eindelijk open. SLAM! gaat samen met alle luisteraars het leven en vooral de nacht weer vieren.

Vanaf 20:00 uur tot diep in de nacht zendt het populaire SLAM!-programma The Boom Room live uit vanaf het festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. Met onder andere sets van Eric de Man & Aron Friedman, Kasper & Norman Weber, Sluwe Vos en Michel de Hey is dit nu al een nacht voor in de boeken.

SLAM! en vooral alle SLAM!-luisteraars hebben naar dit moment toegeleefd. Vanaf zaterdag kan dat weer live, ondanks dat dat vooralsnog illegaal is. Gijs Alkemade, SLAM!-dj: "De tijd van eenzaam vuistpompen is voorbij. Zaterdag is de nacht met 1 vuist in de lucht Linksvoor!"

De afgelopen coronaperiode heeft het SLAM!-programma The Boom Room voor de dance-liefhebbers elke zaterdagavond house- en technosets uitgezonden vanuit de studio. Ook met het SLAM! Quarantaine Festival stak het station de dance-liefhebber een hart onder de riem tijdens de afgelopen periode.

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie