Sebastiaan van Rijnsoever vertrekt bij Sublime; Tom Klerkx neemt directietaken over
02-04-2021 10:57:00 | Door: David de Jong | hits: 1600 | Tags:

Sebastiaan van Rijnsoever is per 1 april 2021 vertrokken bij de radiozender Sublime. Tom Klerkx, managing director radio bij eigenaar Mediahuis, heeft de directietaken overgenomen en zal deze de komende tijd waarnemen. Sebastiaan van Rijnsoever was sinds sinds augustus 2017 de algemeen directeur bij deze radiozender en was door toenmalig eigenaar Erik Hallers aangesteld.

Eind oktober 2020 werd de radiozender verkocht aan Mediahuis, waarbij het radiostation onder NRC Media valt.

Sebastiaan van Rijnsoever zal als zelfstandig ondernemer en adviseur actief blijven. Directeur Tom Klerkx was al onderdeel van het bestuur van Sublime en heeft binnen Mediahuis de verantwoordelijkheid over de radiodeelnemingen van Mediahuis.
 
Sebastiaan van Rijnsoever: “Ik kijk met veel trots terug op mijn 4 jaar bij Sublime, waarvan de laatste 2,5 jaar als algemeen directeur. Het is geweldig wat we de afgelopen jaren als onafhankelijk radiostation, met een compact en ondernemend team, hebben kunnen realiseren. Sublime heeft sinds eind vorig jaar een mooie plek binnen NRC/Mediahuis. Sublime staat er goed voor: met een sterk en relevant merk, een krachtige digitale infrastructuur, een gepassioneerd team, een heerlijke programmering en een future proof meerjarenstrategie. Door de overname is er een logisch moment ontstaan om mij te herbezinnen op mijn eigen betrokkenheid en rol. Na een aantal roerige jaren, waarin zakelijk en privé een hoop van mij is gevraagd, heb ik nu behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit. Daarbij past een koers buiten Sublime. Ik kijk met enthousiasme uit naar nieuwe avonturen op het snijvlak van marketing, communicatie en transformatie. En ik wens Sublime en Audiohuis het succes dat het verdient.”

Tom Klerkx, managing director radio Mediahuis: “We zijn Sebastiaan van Rijnsoever zeer erkentelijk voor zijn inzet en passie de afgelopen jaren en hebben de samenwerking erg gewaardeerd. Na de overname eind 2020 hebben we samen een krachtige meerjarenstrategie ontwikkeld voor Sublime en Audiohuis als leidend audiobedrijf in de Nederlandse markt. In goed overleg en met respect naar de wensen van Sebastiaan van Rijnsoever, hebben we besloten dat het aan een andere directie is om uitvoering te gaan geven aan deze strategie. We wensen hem veel succes met het vervolg van zijn carrière.”

Zie ook: [Interview] Tom Klerkx (Mediahuis) over Sublime: we geven het de tijd

www.sublime.nl
www.nrcmedia.nl
www.mediahuis.be

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie