Sharid Alles zendermanager bij NPO 3FM
09-04-2018 14:06:42 | Door: | hits: 2579 | Tags:

Sharid Alles, op dit moment programmaleider van NPO FunX, begint 1 juli als zendermanager van NPO 3FM. Voor haar huidige functie was ze (eind)redacteur, producer en presentator bij KRO-NCRV en VPRO en maakte ze programma's voor onder andere 3FM. 

Jurre Bosman, directeur bij NPO Radio: "Sharid is een allround radiomaker. Als programmaleider heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het huidige succes van FunX. Zo heeft ze veel nieuw talent bij de zender binnengehaald en het FunX Verkiezingsdebat georganiseerd. Ik ben trots en verheugd dat ze haar vakkennis en inspirerende visie als manager en maker nu gaat inzetten voor NPO 3FM. Ik heb er alle vertrouwen in dat Sharid samen met het team 3FM daar zal brengen waar de zender hoort: in het hart van ons publiek."

Alles: "Ik heb jarenlang programma's gemaakt bij 3FM en de liefde voor de zender en de doelgroep is nooit overgegaan. Ik voel me vereerd dat ik na drie prachtige jaren bij FunX vanaf 1 juli NPO 3FM de volgende fase in mag leiden. NPO 3FM heeft alles wat een goed radiomerk moet hebben: een kloppend muziekhart, zeer getalenteerde dj's, geweldige eigen evenementen als de 3FM Awards en 3FM Serious Request en een groot online platform. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan!" 

Tot de komst van Alles zal Diederik van Zessen, waarnemend zendermanager van NPO 3FM, de leiding houden over de zender. Na 1 juli blijft hij als music director nauw betrokken bij de ontwikkeling van NPO 3FM en zal hij de muzikale koers verder uitstippelen.

www.npo.nl/funx
www.3fm.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie