Sky Radio Christmas Showcase met Guus Meeuwis
14-12-2018 15:00:00 | Door: | hits: 3143 | Tags:

Op zaterdag 22 december organiseert Sky Radio The Christmas Station de ‘Sky Radio Christmas Showcase met Guus Meeuwis’ in de Melkweg in Amsterdam. Een exclusief kerstconcert voor luisteraars van het non-stop muziekstation waarbij alles draait om het feel good kerstgevoel. De zanger en zijn voltallige band brengen luisteraars in kerstsfeer met diverse bekende hits en natuurlijk de nieuwe kerstsingle ‘Vrolijk Kerstfeest Allemaal’.

Guus Meeuwis: ”Ik kijk er naar uit om in een volledige kerstsetting een optreden te geven voor luisteraars van Sky Radio. We luiden samen de kerstdagen in en gaan er een geweldige middag van maken.”

In totaal maken vijftig luisteraars kans om samen met een vriend/vriendin aanwezig te zijn bij de exclusieve Sky Radio Christmas Showcase met Guus Meeuwis. Om in aanmerking te komen voor twee tickets, kunnen luisteraars zich tot en met zondag 16 december opgeven via de Sky Radio website.

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Tot en met tweede kerstdag zendt Sky Radio The Christmas Station non-stop de beste kersthits uit. Daarnaast rijdt er de hele kerstperiode zowel in Amsterdam als in Rotterdam een speciale Sky Radio kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt voor het feel good kerstgevoel.

www.skyradio.nl      
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie