Sky Radio adopteert ster en noemt het Ed Sheeran
31-08-2017 22:30:00 | Door: | hits: 2339 | Tags:

Sky Radio heeft een ster in het heelal gekocht en vernoemt deze ster naar Ed Sheeran. Afgelopen weekend won de Britse singer-songwriter een MTV Award voor beste artiest en zijn shows in Nederland waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Sheeran domineert tevens de Sky Radio Superstar Top 101, de hitlijst die op vrijdag 1 september wordt uitgezonden als aftrap van de Sky Radio Superstar Maand. Sheeran is maar liefst zeven keer terug te vinden in de lijst en bezet zowel de nummer 1 als de nummer 3 positie. Hiermee laat hij Adele, Enrique Iglesias en Robbie Williams, allen ook in de top 5, achter zich.

De hele maand september is het Superstar Maand bij Sky Radio. Vier weken lang hoor je de hits van de grootste artiesten en op vrijdag 1 september zendt het muziekstation de Superstar Top 101 uit: een hitlijst die is samengesteld door de luisteraars van Sky Radio.

Top 5

1         Ed Sheeran – Shape of you
2         Adele – Set fire to the rain   
3         Ed Sheeran – Castle on the hill
4         Enrique Iglesias – Subleme la radio
5         Robbie Williams - Feel         

Tijdens de Superstar Maand staat er iedere week een andere ster centraal. Luisteraars kunnen in die week tickets winnen voor een trip naar een concert van deze artiest in het buitenland. Sky Radio verzorgt de vlucht naar de buitenlandse bestemming, de hotelovernachting en toegang tot het concert. Om kans te maken op tickets kunnen luisteraars het codewoord van de dag sms'en naar 4422 of meespelen via een Facebook-app. 

De Sky Radio Superstar Top 101 is vrijdag 1 september tussen 9.00 en 17.00 uur te horen bij Sky Radio.

www.skyradio.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie