Sky Radio en OG3NE werken samen voor The Christmas Station
22-11-2021 18:40:14 | Door: David de Jong | hits: 1619 | Tags:

Sky Radio en OG3NE werken samen voor de periode rondom kerst. De drie zangeressen (en zussen) Lisa Vol, Amy Vol en Shelley Vol die samen OG3NE vormen, hebben de kerstjingles van The Christmas Station ingezongen.

Daarnaast hebben ze samen met het Engelse productieteam een Sky-kerstsingle gemakt onder de naam Coming Home With Santa. Vanaf 26 november 2021 10:00 uur tot en met kerst is Sky Radio omgedoopt tot The Christmas Station. Circa de helft van het jaar is Sky Radio ook met de themazender Sky Radio Christmas actief die sinds begin oktober 2021 ook via DAB+ te horen is.De zangeressen waren in de Sky Radio studio om hun kerstsingle Christmas On My Doorstep, op de radio aan te kondigen om luisteraars alvast in kerstsfeer te brengen.

Lisa Vol, Amy Vol en Shelley Vol van OG3NE: "We zijn enorm vereerd dat we het jinglepakket voor Sky kerst 2021 mochten inzingen en daarnaast ook erg trots op de speciale Sky kerstsingle 'Coming Home With Santa' die we hebben gemaakt. Door de unieke samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en onze nieuwe kerstsingle Christmas On My Doorstep gaan we de kerstperiode op een hele speciale manier invullen.”

credits foto: Talpa Network (Sky Radio).

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie