Sky Radio kersttram voor 25e keer actief in Amsterdam
11-12-2020 16:50:00 | Door: David de Jong | hits: 1587 | Tags:

De Sky Radio Kersttram rijdt voor de 25e keer in Amsterdam. De tram in kerststijl rijdt tot en met 27 december door het Amsterdamse straatbeeld. De tram wordt elke dag op een wisselende lijn ingezet in de hoofdstad.

Zanger Rolf Sanchez huldigde de Sky Radio Kersttram in door met één druk op de knop de kerstlampjes aan te zetten en de kersthits van Sky Radio The Christmas Station in de tram te activeren.

Rolf Sanchez: “Ik voel me vereerd dat ik de Sky Radio Kersttram mag openen. Het is geweldig dat ook in deze bijzondere tijd de kersttram van The Christmas Station er is om reizigers het ultieme kerstgevoel te geven, want juist nu is dat extra belangrijk.”

De Sky Radio kersttram is voorzien van een kerstmuts van 2,5 bij 2 meter en meer dan 6000 kerstlampjes. Binnen klinken non-stop de kersthits van Sky Radio The Christmas Station waardoor de reizigers in de kerststemming worden gebracht. JCDecaux, dat de verkoop van reclame bij GVB verzorgt, is net als de andere jaren samen met Sky Radio en GVB verantwoordelijk voor de Sky Radio Kersttram.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com
www.jcdecaux.nl
www.gvb.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie