Sky Radio lanceert Feel Good Friday Top 101 op vrijdag de dertiende
13-04-2018 11:09:00 | Door: | hits: 2377 | Tags:
Sky Radio pakt uit op deze vrijdag de dertiende met de Feel Good Friday Top 101. Uit onderzoek van Sky Radio en veldwerkbureau Panel Inzicht blijkt dat negen op de tien Nederlanders een feelgoodgevoel, te omschrijven als ontspannen, positief en gelukmakend, erg belangrijk vinden. 

Vrouwen vinden het feelgoedgevoel belangrijker dan mannen. 92 procent van de vrouwen hecht waarde aan het feelgoodgevoel ten opzichte van 86 procent van de mannen. De absolute feelgooddag van de werkweek is vrijdag. 58 procent van de Nederlanders ervaart op deze dag veelal het feelgoodgevoel. Gedurende de dag neemt dit positieve gevoel toe. 36,8 procent heeft het feelgoodgevoel al in de ochtend en dit percentage loopt op tot 57,6 procent in de avond.
 
Nederlanders laten zich voor een feelgoodgevoel vooral beïnvloeden door mooi weer, familie en vrienden én muziek. Vooral artiesten als Ed Sheeran en BLØF zijn favoriet. Beiden zijn dan ook terug te vinden in de top drie van de Feel Good Friday Top 101. De Sky Radio hitlijst bevat de beste feelgoodhits en wordt vrijdag 13 april uitgezonden voor het ultieme feelgoodgevoel. Het muziekstation verrast daarnaast 's ochtends voorbijgangers op Utrecht Centraal met speciale Sky Radio gelukskoekjes.
 
Top 3 Feel Good Friday Top 101

BLØF ft Geike Arnaert - Zoutelande
Pharrell - Happy
Ed Sheeran – Perfect