Sky Radio lanceert Sky Superstar Cash-app met rode knop
28-09-2018 09:01:00 | Door: | hits: 7133 | Tags:

Sky Radio introduceert Sky Superstar Cash, een spel waarbij luisteraars drie keer per dag 1.000 euro kunnen winnen door op een rode knop te drukken. De knop is een nieuw onderdeel in de Sky Radio app dat speciaal ontwikkeld is voor het spel van de muziekzender. Het concept van Sky Superstar Cash is simpel: hoor je de Superstar van de dag, bijvoorbeeld Ed Sheeran en druk je tijdens het nummer op de rode knop in de Sky app, dan maak je kans op 1.000 euro. Met de introductie van de app functie wil Sky Radio het speelgemak voor luisteraars bevorderen. De actie wordt geïntroduceerd met een intensieve mediacampagne over meerdere kanalen, waaronder televisie, outdoor en online.

De hele maand oktober staat Sky Radio in het teken van Sky Superstar Cash. Het spel wordt van maandag tot en met vrijdag driemaal daags gespeeld. Op deze dagen staat er iedere dag een Superstar centraal zoals Ed Sheeran, Adele, Justin Bieber, P!nk en Shawn Mendes. Als luisteraars tussen 09:00-14:00 uur een hit van deze artiest horen, kunnen zij op de rode knop drukken in de Sky Radio app. Aan het eind van de dag worden de winnaars op de website van de muziekzender bekendgemaakt.

Uunco Cerfontaine, Radio Director bij Sky Radio: "Sky Superstar Cash is een spel voor iedereen, want meespelen is eenvoudig en het kan overal. Wie wil er nou niet zo makkelijk geld verdienen? Of je nu thuis luistert of op het werk met collega’s, een druk op de knop is zo gedaan."

www.talparadio.nl   
www.skyradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie