Sky Radio met Sky@Work Top 500
09-04-2021 12:02:00 | Door: David de Jong | hits: 1691 | Tags:

Sky Radio  zendt tot en met vrijdag 16 april dagelijks tussen 09:00 en 18:00 uur de Sky@Work Top 500 uit. Dat is een lijst met populaire hits voor tijdens het werken.

Volgens een in opdracht van Talpa Network uitgevoerd onderzoek onder 1033 18- tot 59-jarigen, luistert 79 procent van Nederland wel eens naar muziek tijdens het werk. Voor veel Nederlanders is de werksituatie in het afgelopen jaar flink veranderd. Muziek luisteren tijdens werk blijft  populair. Het onderzoek Radio luisteren @work geeft aan dat popmuziek met 39 procent het favoriete genre is, gevolgd door popklassiekers, grote hits van nu en meezingers. 56 procent van de muziekluisteraars geeft aan graag mee te zingen tijdens het werk. Als mensen onderweg zijn, zingt 87 procent van de vrouwen en 63 procent van de mannen mee met de muziek.

De Top 5 van de Sky@Work Top 500:

1.     Ed Sheeran: Perfect
2.     Adele: Rolling in the Deep
3.     Pink: Just Give Me a Reason
4.     Coldplay & Avicii: A Sky Full of Stars
5.     Billy Joel: Piano Man

De opleving van de Nederpop is terug te zien in de lijst. 32 artiesten van Nederlandse bodem zijn terug te vinden, onder wie Ilse DeLange, Suzan & Freek, Davina Michelle, Krezip en BLÖF. Kensington is met negen nummers het vaakst terug te vinden in de lijst. Danny Vera staat met Rollercoaster op nummer 10 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlandse artiest.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie