Sky Radio verandert logo
23-09-2019 14:19:00 | Door: David de Jong | hits: 3283 | Tags:

Sky Radio heeft haar vormgeving en logo gewijzigd. Het vorige logo dateerde van september 2012. De audiovormgeving van Sky Radio, met als ondertitel The Feel Good Station, is hetzelfde gebleven.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: "Sky Radio is hét feel good station bij uitstek en dit willen we met deze verfriste huisstijl benadrukken. We hebben ervoor gekozen om Sky als een meer handgeschreven letter te schrijven om zo het persoonlijke te benadrukken. Daarnaast hebben we het kleurenpallet uitgebreid en hebben we een vormentaal ontwikkeld die uit het logo is ontstaan. We willen met dit vernieuwde logo het positieve karakter van Sky Radio benadrukken."

De huidige jingles werden in september 2017 op de zender geïntroduceerd. Sinds 2008 profileert de non-stopmuziekzender zich als feel good radiostation. In de luistercijfermeting van juni/juli 2019 was Sky Radio de vijfde landelijke radiozender van Nederland met 8,5 procent marktaandeel. Met een weekbereik van 2,87 miljoen luisteraars is zender de tweede zender van Nederland.

Sky Radio is samen met Radio Veronica, Radio 10 en Radio 538 onderdeel van de radiotak van Talpa Network.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie