Sky Radio start Sky Summerhits en Sky for Men
26-02-2021 15:08:00 | Door: David de Jong | hits: 2518 | Tags:

Zomerradiostation Sky Radio Summerhits is van start gegaan. De radiozender neemt de plek in van Sky Radio The Christmas Station in. Daarnaast lanceert Sky op het PopUp-kanaal de themazender Sky for Men.

Bij het online station Sky Summerhits kunnen luisteraars non-stop luisteren naar zonnige zomerhits zoals Despacito van Luis Fonsi, Ven Ven van Rolf Sanchez en klassiekers als All Summer Long van Kid Rock of Subeme la Radio van Enrique Iglesias. In de huidige opzet zendt Sky Radio The Christmas Station niet meer het gehele jaar uit en wordt dit themakanaal afwisselend ingezet. Daarbij zendt Sky Summerhits uit in de meterologische lente en zomerperiode en Sky Radio the Christmas Station gedurende de herfst- en winterperiode.

Het Sky Radio PopUp station, waar tot en met 28 februari 2021 Sky Valentijn Hits geprogrammeerd stond, krijgt met Sky for Men een invulling met de beste hits speciaal voor mannen. Uit panelonderzoek onder de mannelijke luisteraars blijkt dat zij een voorkeur hebben voor artiesten als U2, Coldplay, Kensington, Queen en Bruce Springsteen. Op Sky for Men worden deze artiesten vaak gedraaid. Het Sky Radio PopUp station is een thema radiostation dat eens in de zoveel tijd van thema wisselt.

Sky Summerhits en Sky for Men zijn te beluisteren via de website van Sky Radio, de app van Sky radio en JUKE.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie