Sky Radio zendt Valentijn Top 101 uit op Valentijnsdag
12-02-2021 17:06:59 | Door: David de Jong | hits: 1165 | Tags:

Sky Radio zendt op Valentijnsdag de Valentijn Top 101 uit. Deze is tot stand gekomen aan de hand van luisteraars van Sky Radio die konden stemmen op hun favoiete lovesongs. Perfect van Ed Sheeran was het populairste liefdesliedje. Make You Feel My Love van Adele en All of Me van John Legend staan op plek 2 en 3. Ed Sheeran staat zeven keer in de lijst en komt daarmee het meest voor in deze liefdesliedjeslijst.

Sky Radio heeft onderzoek laten doen bij een representatieve groep van bijna 3500 Nederlanders uit het Hart van Nederland-panel naar hoe Nederlanders aankijken tegen liefde, genegenheid en relaties. 41 procent van de respondenten zegt meer behoefte te hebben aan genegenheid sinds de coronacrisis. Onder singles is dit aantal 51 procent waarmee relaties er blijkbaar door de coronacrisis niet makkelijker op zijn geworden met inperkingen van het aantal sociale contacten en veel minder fysieke aanrakingen.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Met de Valentijn Top 101 hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het feel good gevoel van Valentijnsdag. Uit het onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de Nederlanders al van plan is om Valentijn te vieren en dat kan heel goed met deze speciale hitlijst van Sky. Maar ook als je geen Valentijn viert hopen we je een plezier te doen met deze lijst vol ultieme lovesongs, die ook gewoon goede popclassics zijn.”
 
De Valentijn Top 101 is zondag 14 februari 2021 tussen 10:00 en 18:00 uur te horen op Sky Radio.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie