Sky Radio zendt in mei Sky Songfestival Hits uit, NPO Radio 2 met Top 50
01-05-2020 14:03:00 | Door: David de Jong | hits: 1519 | Tags:

Sky Radio is gestart met het tijdelijke radiostation Sky Songfestival Hits. Hiermee wil de radiozender songfestivalliefhebbers tegemoet komen, ook al moeten ze wachten tot mei 2021 voor het volgende Eurovisie Songfestival.

Luisteraars kunnen tot en met 31 mei 2020 via dit station non-stop luisteren naar Songfestival Classics als Waterloo van ABBA  en Ding-a-Dong van Teach-In en recente hits als Euphoria van Loreen, Arcade van Duncan Laurence en de oorspronkelijk geplande Nederlandse inzending Grow van Jeangu Macrooy. De themazender is online via de website en app van Sky Radio, JUKE en andere platforms te beluisteren.

NPO Radio 2 zal op 15 mei 2020 in het kader van het Eurovisie Songfestival van 18:00 tot 22:00 een Top 50 uitzenden waarbij (Nederlandse) luisteraars tot aan 14 mei 2020 kunnen stemmen op hun favoriete songfestivallied. Op de oorspronkelijke uitzenddatum van het Eurovisie Songfestival zullen EBU, NPO en AVROTROS onder de noemer Eurovision Shine a Light digitaal de deelnemers aan bod zullen komen. Online zullen op 12 en 14 mei 2020 via YouTube de oorspronkelijke inzendingen worden getoond. Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren de show in het Engels.

www.skyradio.nl
www.talpanetwork.com
www.nporadio2.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie