Slam! bereikt 1 miljoen abonnees op YouTube
20-05-2020 16:28:00 | Door: David de Jong | hits: 1662 | Tags:

Slam! heeft meer dan 1 miljoen abonnees bereikt op YouTube.  Slam! beschikt op YouTube over drie eigen kanalen, Slam! Music, Slam! Radio en Slam! Series.

Slam! Music telt 636.000 abonnees, Slam! Series telt 363.000 abonnees en Slam! Radio 44.300 abonnees. Online series als Bram in de Buurt, De Mensenmening en Statements dragen bij aan de online populariteit van de radiozender. Alle content wordt in huis bedacht én geproduceerd, van de Slam! MixMarathon XXL tijdens Amsterdam Dance Event tot aan de distrack waar Bram Krikke de radiowereld roast.

Sander de Vries, Digital Director bij RadioCorp: "Geweldig om te zien dat YouTube een substantiële bijdrage levert aan het totale bereik van Slam!. Een bijzondere mijlpaal die onze ambities onderstreept. Het laat zien dat Slam! zoveel meer is dan alleen een FM-frequentie, Slam! is een multimediaal platform die zich conformeert naar het mediagebruik van Millennials en Gen-Z. Trots op ons kleine team, dat groots durft te denken. We kijken uit naar de toekomst, er volgen snel nieuwe series."

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie