Slam! komt met Housuh in de Pauzuh week
07-08-2020 12:41:09 | Door: David de Jong | hits: 1370 | Tags:

Van 10 tot en met 16 augustus staat Slam! een week lang dageljiks van 06:00 tot 23:59 uur in het teken van Housuh in de Pauzuh. Normaliter staat dit programma van maandag tot en met donderdag in de uitzendschema´s van Slam! van 12:00 tot 13:00 uur.

Housuh in de Pauzuh is een mix waarbij de playlist alle kanten op gaat. Van clubknallers uit de jaren ’90 tot aan de R&B uit de ‘00’s met een afwisseling met hits van nu en de nodige guilty pleasures tussendoor. De Housuh in de Pauzuh special is het startschot om het programma zeven dagen in de week te brengen. Vanaf 14 augustus gaat de wijziging van de programmering in en horen SLAM!-luisteraars de lunchmix iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Housuh in de Pauzuh sluit aan bij de ambitie van SLAM! om het muziekaanbod te verbreden, zonder dat de herkenbaarheid van de zender verloren gaat. Afgelopen jaar lanceerde Slam! een online themakanaal waar alleen maar mixen van Housuh in de Pauzuh te horen zijn. Dat bleek succesvol te zijn met veelbelovende streamingcijfers.

Martijn Zuurveen, Radio Director bij RadioCorp: "We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma is, de cijfers blijven stijgen. Het is een programma met de juiste energie, een mix om je vingers bij af te likken!"

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie