SoundCloud gaat advertentie-samenwerking aan met Targetspot
26-03-2019 15:27:51 | Door: David de Jong | hits: 3011 | Tags:

SoundCloud, het wereldwijd actieve open audio-platform is voor Nederland een samenwerking aangegaan met Targetspot. Targetspot is een onafhankelijk digitaal audio-advertentieplatform. De samenwerking is exclusief en sluit aan bij de al bestaande exclusieve samenwerking in onder andere Frankrijk en Duitsland.

Michael Weissman, COO van Soundcloud: "Sinds de lancering van advertentie mogelijkheden op SoundCloud in Frankrijk, Duitsland en Nederland was Targetspot een geweldige partner waarmee wij adverteerders helpen om lokaal in contact te komen met onze jonge, invloedrijke gebruikers, die gepassioneerde muziekliefhebbers zijn. Deze nieuwe, exclusieve overeenkomst behoudt voor adverteerders het gebruiksgemak van Targetspot wanneer ze audio-advertenties op SoundCloud willen inzetten en helpt ons om in deze markten te blijven groeien."

Gert Hoogeveen, Country Director Nederland van Targetspot: "SoundCloud en Targetspot hebben samen een geweldige en succesvolle geschiedenis en we zijn erg verheugd om deze samenwerking verder uit te breiden. SoundCloud is toonaangevend in de digitale audio en SoundCloud is het enige user generated ecosysteem in het huidige speelveld van de muziekstreaming. Gecombineerd met onze toonaangevende expertise en innovatieve technologie op het gebied van digitale audio-advertenties, is dit de perfecte match voor adverteerders.

Vanaf maart kunnen adverteerders in Nederland de audio- en video-voorraad van SoundCloud, progammatic en direct, exclusief via Targetspot inkopen.

www.soundcloud.com
www.targetspot.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie