Soundz Radio & Podcasts beschikbaar op Juke
12-05-2021 08:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1298 | Tags:

Soundz Radio heeft een partnershipovereenkomst afgesloten met Juke, het audioplatform van Talpa Network. Het magazine heeft een radiozender gelanceerd onder de naam Soundz Radio en is daarbij te horen via Juke. Ook de Sounds podcast zijn voortaan beschikbaar via Juke. 

Soundz Radio is het radiostation dat zijn oorsprong vindt bij Soundz Magazine. Hits en muziek van de artiesten uit Soundz Magazine, muziek uit de underground en de mooistse liedjes ooit zijn er te horen.

Via de Soundz Podcast is maandelijks met de vaste hosts Marco Aarden en Erik van Wunnik het laatste nieuws over het magazine te horen, een korte terugblik op de podcast De Tapes van Leo Blokhuis en Jean-Paul Heck, muziek in The Underground , One Hit Wonders en meer.

In het maandelijkse de Soundz Tapes gaat Leo Blokhuis in gesprek met Soundz hoofdredacteur Jean-Paul Heck over een popartiest die in het archief van ruim 4000 tapes (unieke interview-opnames van afgelopen 30 jaar) terug te vinden is en bespreken in de aflevering onderdelen van deze opnames.  

Jean-Paul Heck, hoofdredacteur van Soundz: “Juke is het perfecte platform voor liefhebbers van goede muziek en precies om die reden passen we zo goed bij elkaar. Wij kijken er naar uit om in de toekomst met ons mooie team een serie onderscheidende podcasts te kunnen maken.’

Xander Czaikowski, Director Digital Distribution & Partnerships van Talpa Network: “Via Juke bieden we gebruikers op een eenvoudige manier toegang tot radio, non-stop muziek en podcasts. De content die Soundz aanbiedt, verdient het om gehoord te worden in de allerbeste kwaliteit. Daarom bieden we deze content in HD audio aan, wat de beleving uiteraard ten goede komt.”

Dit partnership maakt multi-device toegang en gebruik mogelijk voor Soundz Radio & Podcasts via Juke.nl, App Store, Google Play Store, Huawei App Gallary, Sonos, Bose, Google Voice & Chromecast, Apple Airplay, Samsung Smart TV, Android Auto en Apple CarPlay.

www.juke.nl
www.talpanetwork.com
www.soundz.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie