Spreekbuis lanceert online radiostation over 100 jaar radio
17-04-2019 15:35:00 | Door: David de Jong | hits: 3525 | Tags:

Spreekbuis heeft een online radiostation gestart over 100 jaar radio. Onder meer NTR/NPO Radio 1, Vincent Bijlo, NH Radio, Michiel Veenstra, Patrick Kicken en Arjan Snijders werken hieraan mee

Veel radioprogramma’s van landelijke zenders worden als uitzending gemist-podcast gepubliceerd. Spreekbuis Radio doet het tegenovergestelde en brengt de beste podcast over radio, lineair op haar radiozender. Naast podcast zal er in de toekomst bij events of andere speciale gelegenheden ook live radio worden uitgezonden.

De playlist wordt samengesteld door Patrick Kicken. Patrick Kicken: "We moeten af van denken in podcast, radio, luisterboek en mp3. Het is audio. En die willen mensen consumeren op de makkelijkst mogelijke manier. Aangezien velen geen idee hebben waar ze moeten beginnen met luisteren van welke podcast, is het fijn om gewoon ergens middenin te vallen en zo kennis te maken wat er op het gebied van media talks allemaal te vinden is!"

Richard Otto, eigenaar van Tens Media en uitgever van Spreekbuis.nl: "Met Spreekbuis.nl willen we continue innoveren en ook met media experimenten. Zo hebben we in het verleden location based push messaging ingezet. Sturen we breaking news via whatsapp group SPRKBS, hebben we een partnershipmodel met mediabedrijven, doen we aan crowfunding, hebben we streaming video via Spreekbuis TV en brengen we nu de beste podcasts over radio via een online radiostream."

Op Spreekbuis Radio zullen programma's als Radiohelden met Patrick Kicken, Michiel Veenstre Met, Radio Inside met Richard Otto en Patrick Kicken, Hallo, Hier Hilversum (NTR/NPO Radio 1) met Vincent Bijlo en Ger Jochems en 100 Jaar Radio (NH Radio) met Harm Edens en Arjan Snijders. In alle uitzendingen wordt gesproken over het fenomeen radio met gasten waarbij mede fragmenten worden uitgezonden.

Spreekbuis Radio is te beluisteren via de website van Spreekbuis en online audioplatforms en is ook te beluisteren door hier te klikken.

www.spreekbuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie