Stenders & Blokhuis krijgen audioplatform op JUKE
09-04-2020 10:53:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1308 | Tags:

Stenders & Blokhuis heet het muziek- en podcastplatform van de gelijknamige bekende radio- en televisiemakers. Beiden staan al decennia bekend als de twee popmuziek-autoriteiten van Nederland. Binnen JUKE delen zij voor het eerst samen hun selectie uit het enorme aanbod van popmuziek met de wereld.

Wekelijks zijn er podcasts, audiostreams en bijzondere interviews met poplegendes te horen. Zo gaan ze in de podcastserie De Tapes in gesprek met gerenommeerd muziekjournalist Jean Paul Heck over zijn interviews in de afgelopen decennia met de grootste popiconen ter wereld. In de podcast maken zij de nooit eerder gepubliceerde audio opnames van deze interviews voor het eerst wereldkundig op JUKE.

Leo Blokhuis: “Stenders & Blokhuis op JUKE wordt een geweldig platform waar Rob en ik ons helemaal op de muziek kunnen storten: oud en nieuw, bekend en obscuur, zijn voorkeuren en die van mij. Ik denk dat dat soms gaat knetteren, soms zijn we het helemaal eens, maar ik denk dat het vooral een prachtige muzikale chemie gaat opleveren. JUKE biedt ons hiervoor het meest complete platform, wat aansluit bij wat wij als radiomakers belangrijk vinden.”

Rob Stenders was al enkele jaren actief met een eigen platform onder de naam www.robstenders.nl waarop themazenders en podcasts te beluisteren zijn.

Rob Stenders: “Samen met Leo Blokhuis lekker nerden over muziek en hopelijk zijn we voor de muziekliefhebbers een mooie aanvulling op de jukebox.”

Patrick Goldsteen, Managing Director JUKE: “Het is geweldig dat we dé autoriteiten op het gebied van popmuziek op deze manier een exclusief platform kunnen geven op JUKE. Met de muziekstreams en podcasts van Stenders en Blokhuis bedienen we muziekliefhebbers op hun wenken zoals alleen deze heren dat kunnen "

De streams zijn gratis te beluisteren via de apps van JUKE en op JUKE.nl. 

Foto: Talpa Network

www.juke.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie