Studio Coen en Sander verhuist naar middenstip Johan Cruijff ArenA
24-04-2018 11:10:00 | Door: | hits: 2555 | Tags:

De mannen van Kensington hebben 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga uitgedaagd voor een voetbalwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Swijnenberg en Lantinga namen de uitdaging aan en besloten om de radiostudio voor die dag ook gelijk te verplaatsen naar het Amsterdamse stadion.

De 538-dj’s maken op donderdag 3 mei De Coen en Sander Show live vanaf de middenstip samen met Kensington en gaan met speciaal samengestelde teams voetballen tegen elkaar. 538-luisteraars zijn welkom bij deze uitzending en Kensington gaat live spelen. Deze uitzending vanuit de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is er een van de bucketlist van Swijnenberg en Lantinga. Eerder maakten ze de uitzending vanaf de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en Schiphol. 

Lantinga: "Voetballen en radiomaken vanuit de ArenA is wel een beetje een jongensdroom die uitkomt. We zijn nu heel druk bezig met het samenstellen van ons eigen Coen & Sander Voetbalteam. Heeft iemand het nummer van Dennis Bergkamp?"

Swijnenberg: "Live uitzenden vanaf een middenstip staat zeker hoog op onze bucketlist. Te gek dat we dit samen met Kensington kunnen gaan doen."

De Coen en Sander Show vanaf de middenstip van de Johan Cruijff ArenA is te horen op donderdag 3 mei tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 538. Luisteraars die de locatie-uitzending willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via 538.nl/coenensander.

www.538.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie