Sublime World lanceert crowdfundingplatform Sublime Doing
08-03-2018 17:24:00 | Door: | hits: 2553 | Tags:

Sublime World, de moedermaatschappij van radiostation Sublime, heeft een crowdfundingplatform gelanceerd: Sublime Doing. Via het crowdfundingplatform biedt Sublime World een podium aan initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Met kennis en expertise van crowdfundig helpt Sublime Doing en zet het de verschillende mediakanalen van Sublime World in om een breed publiek te bereiken. Sublime Doing is het eerste initiatief waarmee Sublime World invulling geeft aan de nieuwe payoff Join te Groove. 

The Great Bubble Barrier

Het eerste project dat via Sublime Doing wordt begeleid is The Great Bubble Barrier. De initiatiefneemsters Anne Marieke Eveleens, Francis Zoet en Saskia Studer hebben een luchtbellenscherm ontwikkeld waarmee plastic in de rivieren kan worden tegengehouden voordat het de zee of oceaan bereikt. Na een succesvolle pilot in de IJssel met een 200 meter lang luchtbellenscherm is 100.000 euro nodig om de eerste permanente Bubble Barrier te kunnen realiseren. Met support van de crowd kan zo worden bijgedragen aan een definitieve en structurele oplossing voor schone oceanen. De campagne staat inmiddels met ruim 425 supporters op 25 procent van het doelbedrag en loopt tot eind april.

Initiatiefnemers Sublime World en Arthur van de Graaf

Sublime Doing is een initiatief van Sublime World en Arthur van de Graaf. Van de Graaf is sinds 2009 actief op het gebied van crowdfunding en heeft ruim 70 campagnes begeleid waarmee bij elkaar meer dan zeven miljoen euro is opgehaald.

Van de Graaf: "Om tot oplossingen te komen voor de uitdagingen waarvoor we samen staan, hebben we partijen nodig die een ander geluid laten horen en mensen die iets nieuws durven te doen; mensen die tegen de stroom in durven te zwemmen. Deze mensen verdienen naast onze aandacht ook onze support. Met Sublime Doing wordt de capaciteit gerealiseerd om de noodzakelijke verandering echt mogelijk te maken."

www.sublimedoing.nl
www.sublimefm.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie