Sublime komt met middagprogramma met Angelique Houtveen
17-02-2021 14:42:00 | Door: David de Jong | hits: 1221 | Tags:

Angelique Houtveen krijgt bij radiozender Sublime vanaf 1 maart 2021 onder de naam Angelique’s Afternoon een middagprogramma van maandag tot en met donderdag. Angelique Houtveen presenteerde vanaf 2016 programma’s voor KRO-NCRV bij het matig beluisterde NPO 3FM en sinds juli 2016 ook op NPO Radio 2 Soul & Jazz. Voor 2016 presenteerde ze voor NPO FunX en het toenmalige NPO Radio 6.

Angelique Houtveen zal bij Sublime in haar programma ruim aandacht besteden aan funk, soul en jazz. De dj heeft een grote passie en kennis daarvan. In het middagprogramma zal een podium komen voor talent.

Angelique Houtveen: “Mijn grote liefde voor de muziek die Sublime draait is nooit een geheim geweest. Met de nieuwe koers die zij inzetten zag ik kans om mijn hart te volgen en een programma te maken waar de liefde voor soul, jazz, funk centraal staat. Nederland (en daarbuiten) heeft zoveel talent binnen deze genres die een volwaardig platform verdienen. Dat wil ik graag creëren in de mix met vertrouwde classics en mooie verhalen. Een relaxte middagshow waar je bij kan thuiskomen.”

De komst van Angelique Houtveeen is onderdeel van een serie wijzigingen op de radiozender die sinds eind oktober 2020 in handen is van NRC Media (Mediahuis). Vanaf 1 maart 2021 zal van 10:00 tot 16:00 uur het non-stop deel de naam De Subime Non-stop Werkdag krijgen. Eerder startten Candy Dulfer, DJ Turne Edwards en Rob Manga met hun prorgramma’s en kreeg Jaap Brienen een plek in de ochtendshow. Francis Broekhuijsen verhuisde naar de avonduren. 

www.sublime.nl
www.nrcmedia.nl
www.mediahuis.be

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie