Sublime start jazz-themakanalen
08-02-2019 14:22:00 | Door: David de Jong | hits: 3204 | Tags:

Sublime, de radiozender met funk, soul en jazz, is gestart met 5 nieuwe jazz-themazenders. De radiozender wil met de nieuwe internet-zenders haar digitale positie verder uitbouwen. Dit voorjaar zal Sublime haar nieuwe mobiele app lanceren en eerder startte het met radio-on-demand podcasts.

De nieuwe themakanalen omvatten ook een terugkeer van het merk Arrow Jazz. Onder de naam Sublime presents Arrow Jazz wordt een cocktail van jazz, acid-jazz, lounge, soul, disco en latin muziek uitgezonden. Arrow Jazz kwam in 2012 na een verkoop in handen van Erik Hallers die mede-oprichter is van Conclusion, waarna deze de radiozender omdoopte tot Sublime.

Sublime Vocal Jazz brengt zangers en zangeressen uit het verleden en nu, Sublime Classic Jazz draait jazz uit een rijk verleden met sterren als Miles Davis, John Coltrane, Billie Holiday en Sarah Vaughan. Sublime Smooth zendt non stop smooth jazz, R&B en soul uit. Sublime 500 biedt in willekeurige volgorde de hilijst van favoriete funk, soul en jazz van de Sublme-lusteraars.

www.sublime.nl
www.sublimeworld.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie