Talentendag bij jongerenplatform ZTACK
14-05-2019 10:00:08 | Door: Saskia van Weert | hits: 3665 | Tags:

ZTACK zoekt nieuwe talenten. Het jongerenplatform, dat in januari voortkwam uit The Radio Project, houdt op 22 juni 2019 een talentendag.

Jongeren tussen de 16 en 21 jaar met talent voor multimedia kunnen zich aanmelden voor de selectieronden. Op 22 juni mogen potentiële talenten hun skills presenteren aan juryleden Pierre Papa (juryvoorzitter), Giel Beelen, Ruud de Wild en het huidige ZTACK-talent Kyra Kay van de Watering.

Pierre Papa, juryvoorzitter: “In de afgelopen vier maanden hebben de ZTACK’ers in no time een sterk fundament neergezet, met drie reguliere podcasts, een live muziekstream en een verfrissende radioshow. Ik ben trots op dit team en zie uit naar versterking, want de volgende stap in dit avontuur is zeer belangrijk. We zoeken naast radio ook multimediaal en commercieel talent, voor en achter de schermen dat ons radiobedrijf verder kan laten groeien.”

ZTACK biedt jongeren van 13 tot 20 jaar content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Het jongerenplatform wil ook videocontent, geschreven content en events gaan bieden via www.ZTACK.nl, Instagram, Snapchat en YouTube.

Het jongerenplatform werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA De Radiofabriek en Radiocoach lieten hierbij een groep jongeren zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst.

www.ztack.nl
www.ypca.nl
www.radiocoach.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie