Talkshow over persoonlijke geldzaken op New Business Radio
06-05-2019 09:12:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3010 | Tags:

Vanaf dinsdag 7 mei 2019 is de talkshow My Personal Finance te beluisteren op New Business Radio. Het programma richt zich op ondernemers die meer grip willen krijgen op hun persoonlijke geldzaken.

In My Personal Finance komen maandelijks verschillende onderwerpen aan bod, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. Met tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eyeopeners over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

Roelof Meijer presenteert het programma elke maand. Hij stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Roelof Meijer: “In mijn programma neem ik de ondernemer mee in de wereld van persoonlijke geldzaken en geef ik inzicht in hoe om te gaan met je geld. Of het nu om ondernemingsstructuur gaat of om pensioen, het gaat altijd over grip. Grip op je situatie krijg je door inzicht. En dat inzicht bied ik. De pay-off van mijn programma is niet voor niets ‘grip op je geld, grip op je leven.”

My Personal Finance is vanaf dinsdag 7 mei elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcastplatforms (onder meer iTunes en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

www.newbusinessradio.nl
www.mypersonalfinance.nl
www.mediascience.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie