Talpa Network benoemt Coco Hermans tot Radio Director bij Radio 538; Menno de Boer weg
26-08-2020 10:55:00 | Door: David de Jong | hits: 2903 | Tags:

Talpa Network stelt Coco Hermans per 1 november 2020 aan als Radio Director van Radio 538. Op dit moment is zij nog contentmanager bij NPO Radio 2. Menno de Boer, nu de Radio Director bij 538, zal Talpa Network verlaten

Coco Hermans werkt sinds december 2015 voor NPO Radio 2 en werkte eerder als producer bij Corrino en als zenderproducer bij NPO 3FM. Menno de Boer is sinds december 2017 Radio Director van Radio 538 en werkt sinds november 2013 voor Talpa Network. Tussen 2003 en 2006 was hij als dj ook al verbonden aan Radio 538.

Marc Adriani,
content- & programmadirecteur radio bij Talpa Network: "Enige tijd geleden heeft Menno de Boer mij laten weten dat hij op zoek wil gaan naar een andere, meer vrije rol dan zijn huidige rol bij Radio 538. In goed overleg hebben we toen besloten dat onze wegen dientengevolge zouden scheiden en zijn we op zoek gegaan naar een opvolger. We gaan Menno de Boer als superprettige collega en radioprofessional missen. Hij heeft Radio 538 door een belangrijke periode geloodst. Hij heeft het vertrek van Edwin Evers uitstekend begeleid en stond aan de wieg van de goede start van de nieuwe ochtendshow. Ik wil Menno de Boer bedanken voor zijn prestaties, zijn tomeloze energie en inzet en verwelkom Coco als zijn opvolger."

Menno de Boer, scheidend Radio Director bij Radio 538: "Ik heb 538 de afgelopen jaren geleid met veel passie en plezier, in een unieke periode. Radio 538 heeft een sterk team voor én achter de schermen, een mooi bereik en bovenal: Geweldige luisteraars. Er ligt een solide basis voor de toekomst. Dit is voor mij hét moment om de antenne aan een ander over te dragen. Ik wil mijn vleugels uitslaan buiten Talpa Network en dat zal ongetwijfeld in het muziek-, media- en/of communicatiedomein zijn.’  

Coco Hermans, aankomend Radio Director van Radio 538: "538 is een energiek, jong, eigenwijs en bovenal bruisend merk waarbij je de passie uit de speakers voelt knallen. Als gedreven radiovrouw kan ik daarom niet wachten om samen met de dj’s en makers het beste uit 538 te halen."

www.538.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie