Talpa Network komt met 538 Ochtendshow Lets Go Tokyo-podcast over Olympische Spelen
25-06-2021 14:39:00 | Door: David de Jong | hits: 1173 | Tags:

Talpa Network komt met een podcast onder de naam 538 Ochtendshow: Lets Go Tokyo. Jelte van der Goot en Peter Heerschop spreken in 20 afleveringen met coaches en stafleden van TeamNL voor hun vertrek naar de Olympische Spelen in Tokyo.

Vragen als  waar kijken zij het meest naar uit? Wat zijn hun drijfveren en valkuilen? Hoe bereiden ze zich voor? En welke muziek speelt hierbij een belangrijke rol, komen aan bod. De podcast is vanaf 28 juni 2021 tot 23 juli 2021 (de start van de Olympische spelen) elke werkdag te beluisteren. De eerste gast is zwemster Femke Heemskerk.

In een serie korte afleveringen gaan de interviewers een gesprek aan met de mensen die Nederland vertegenwoordigen in Tokyo. In ieder gesprek staan de vijf Olympische ringen centraal, waarbij elke ring een belangrijk thema symboliseert. Zo komen de benodigde materialen, het vele reizen, winnen, verliezen en welke muziek sporters naar het podium leidt aan bod. Onder anderen judoka Henk Grol, de BMX-zusjes Laura en Merel Smulders, windsurfer Kiran Badloe, hockeycoach Alyson Annan, handbiker Jetze Plat, chef de mission Pieter van den Hoogenband en zwemster Femke Heemskerk komen aan bod.  De podcast is via de site van Radio 538, JUKE, Spotify en andere podcastkanalen te beluisteren.

www.538.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie