Talpa Network lanceert influencer-audiolabel SHOUT OUT voor generatie Z
28-11-2019 13:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2642 | Tags:

Talpa Network heeft SHOUT OUT gelanceerd: een influencer-audiolabel gemaakt voor generatie Z. Het initiatief is een samenwerking van de Talpa Network-onderdelen JUKE, Talpa Social en XM. Via JUKE zijn een livestream en podcasts te beluisteren. 

Giel de WinterCreative Director van Talpa Social: “Voor iedereen, dus ook voor de jongere generaties, zijn muziek en audio enorm belangrijk. Het is een wereld waar enorm veel jong talent actief is. Het team van SHOUT OUT heeft een innovatief platform neergezet waar deze makers centraal staan, zoals YouTube dat voor video doet. Binnen dit platform voorziet SHOUT OUT het talent van een podium, studio, coaching en 24 uur livestream waar zij al hun creatieve ideeën kunnen verwezenlijken.”
 
Patrick Goldsteen, Managing Director van JUKE: “Met deze audio original geeft JUKE aan wat ons audioplatform kan bieden. Zowel voor de luisteraar maar juist ook voor de maker. Van de nieuwste tracks en podcasts, tot complete eigen producties en live shows. In de zoektocht naar de beste en leukste audio, is een belangrijke taak weggelegd voor de bekende makers. We geven ze nu met SHOUT OUT een podium dit te creëren voor hun fans.”
 
Het duo Labratten van Daan Crefcoeur en Pieter Busman bijt het spits af met hun eigen, wekelijkse terugkerende, avondshow. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV en Gierige Gasten verzorgen de weekendmix, terwijl Marlieke Koks zich blootgeeft in een exclusieve podcast. Ook Levy Jansen en Shaquille Polak, ook bekend als SJAAK, maken op korte termijn hun opwachting in de radiostudio met een liveshow. Andere namen en shows worden in een later stadium bekendgemaakt. Alle talenten hebben een intensief coachingtraject gevolgd bij XM, de radio-opleiding van Talpa Network.

www.juke.nl 
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie