Talpa Network komt met Juke: Café Genee
08-04-2020 14:04:00 | Door: David de Jong | hits: 2869 | Tags:

Wilfred Genee krijgt vanaf 16 april 2020 zijn eigen themaradiozender. Onder de naam JUKE: Café Genee zal alleen non-stop Nederlands product te horen zijn. Daarbij zijn Hollandse meezingers, kroeghits en Nederpop-klassiekers te horen. Het kanaal wordt gestart om Nederlandse artiesten een extra podium te bieden.

JUKE is het audioplatform van Talpa Network waarbij JUKE ook circa 10 eigen non-stop themazenders aanbiedt. Onder de naam Nederpop en Levenslied is al non-stop Nederlandse muziek te beluisteren. Ook biedt JUKE een non-stop cabaretkanaal aan met Nederlandse comedians.

Wilfred Genee presenteert bij zowel Radio Veronica als Veronica TV het programma Veronica Inside. Maandag 27 april 2020 zal Veronica Inside op Radio Veronica een Legends Top 50 uitzenden met enkel muziek van Nederlandse legendes. Met deze acties reageert Talpa Network op de oproep van Frank Helmink, directeur van de branchevereniging van de auteursrechten van Nederlandse artiesten, Buma Cultuur. Hij riep radiostations op zoveel mogelijk op Nederlandse muziek te draaien om de artiesten financieel te ondersteunen.

Wilfred Genee: "Ik ben een groot fan van het Nederlandse product. Veel Nederlandse artiesten krijgen al een podium in onze show, maar we willen iets extra's doen. Van Nederlandse legendes tot hedendaagse artiesten. Denk aan Golden Earring, John de Bever, André Hazes, Rob de Nijs, Doe Maar en De Dijk: het komt allemaal voorbij in onze speciale Top 50. We gaan er alles aan doen om Nederlandse artiesten te helpen, ze verdienen het."

www.radioveronica.nl
www.juke.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie