Talpa Network start met LINDA.Radio via Juke
22-11-2019 08:17:00 | Door: David de Jong | hits: 3055 | Tags:

Talpa Network is gestart met LINDA.radio. De radiozender worden aangeboden via Juke, het audioplatform van Talpa Network. Officieel gaat het om een soft-launch met non-stop muziek. Naast LINDA.radio zijn er enkele themakanalen gelanceerd. Op termijn is het de bedoeling dat LINDA.radio ook een eigen nieuwsbulletin krijgt.

Stap voor stap gaat LINDA. aan het radio-aanbod eigen content en rubrieken aan toevoegen met de bekende LINDA. knipoog. Talpa Network hoopt eind februari 2020 volledig actief te zijn met het radio-aanbod.

Naast LINDA.radio hebben de themazenders de namen Even Lekker Janken, Uit je Winterdip en In het Zweet meegekregen. LINDA.radio gebruikt slogans als om fluitend je dag door te komen en allerlekkerste muziek en fijne platen waarvan je niet wist dat je ze nog steeds kunt meezingen. De zender wil herkenbare en verrassende muziek brengen. Het verschil tussen LINDA.radio en de themazenders is dat op LINDA.radio er non-stop allerlei muziek hoort, de themakanalen bevatten nummers specifiek gericht op een bepaalde mood.

Eerder was LINDA. gestart met podcasts onder titels als Faberyayo & de Moeders: Pepijn Lanen praat met Bekende moeders over het ouderschap, Over Haar: Carolien Borgers onderzoekt onze relatie met lichaamshaar en Amber: de waargebeurde belevenissen van een high-class escort. 

Met de start van LINDA.radio op internet, is het merk LINDA. volledig crossmediaal geworden: televisie en video via Net5 en de eigen website, een blad, podcasts, eigen radiokanalen en een website.

De radiozenders en de podcasts zijn hier te beluisteren.

www.talpanetwork.com
www.linda.nl
www.juke.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie