Talpa Radio, 538 en ALDA starten The Beat
11-10-2017 16:24:00 | Door: | hits: 4380 | Tags:

Talpa Radio, 538 en producent, conceptontwikkelaar en promotor ALDA presenteren The Beat, een online EDM-omgeving die bekende en upcoming dj’s dichter bij hun fans brengt. Vanaf 3 november geeft The Beat kijkers wereldwijd een blik achter de schermen van de danceindustrie via een online serie. In The Beat trakteert een team van influencers, YouTubers en 538-dj’s de fans wekelijks op festivalreports, gigs en unieke content. De afleveringen worden elke vrijdagmiddag op YouTube en TV 538 geplaatst. Met de wekelijkse aflevering op vrijdag luidt the Beat samen met fans en artiesten wereldwijd het weekend in.

Allan Hardenberg, CEO van ALDA: "Met The Beat willen we iedereen bereiken die op zoek is naar het laatste nieuws over de dance events wereldwijd, maar ook meer wil weten van zijn of haar favoriete dj. Met The Beat streven we ernaar om een zo groot mogelijk potentieel dance lovers te bereiken."

Dave Minneboo, radiodirecteur van Talpa Radio: "Dance zit in het DNA van 538. Kijk maar naar de grote radioshows van Hardwell, Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix op 538. Ook onze online zender 538Dance Radio staat 24/7 in het teken van dance. Met The Beat komt alles samen: een online omgeving met radio, video en online!"

De afleveringen van The Beat zijn iedere vrijdag vanaf 17.00 uur via YouTube en TV 538 te zien. The Beat wordt geproduceerd door MAS Media in samenwerking met TV 538.

www.talparadio.nl
www.538.nl
www.aldaevents.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie