Terugkeer Radio Royaal in de Randstad op FM
16-01-2019 11:16:00 | Door: David de Jong | hits: 3734 | Tags:

Radio Royaal keert per  1 februari 2019 terug als volwaardig radiostation in de Randstad. Radio Royaal profileert zich als de zender voor het beste uit Nederland afgewisseld met bekende hits en zal te ontvangen zijn in Noord-Holland, Zuid- Holland en Utrecht. Radio Royaal neemt daarmee de plek in van de non-stop radiozender Radio Decibel die op internet doorgaat.

Op Radio Royaal richt zich op Nederlandse muziek met een focus op de artiesten uit de Randstad met daarbij een selectie van hits van de afgelopen jaren. De radiozender was tot eind 2015 al te horen in Zuid-Holland. De radiozender zal dagelijks gepresenteerde programma's uitzenden waaronder de ochtendshow met Rick Waltmann, de lunchshow met Stefan Brau en de middagshow met Barry Brand zorgt Radio Royaal voor de beste balance tussen muziek en entertainment. Ook in het weekend zijn er programma's zoals FridayNightLive waar je de beste live optredens hoort en Romantisch Royaal waar je heerlijk kan weg zwijmelen.

Radio Royaal is per 1 februari aankomende in Noord-Holland te ontvangen via 98.0 FM en in Alkmaar via 98.3 FM, in Zuid- Holland via 97.6 FM en in Den-Haag via 98.0 FM, in Utrecht via 97.3 FM. Ook zal Radio Royaal in de Randstad en daarbuiten te ontvangen zijn via DAB+ alsmede via haar website.

Door de komst van Radio Royaal zullen er een aantal wijzigen doorgevoerd worden op FM in de Randstad. Radio Decibel zal nog via haar website  te ontvangen blijven, via het digitale kabelpakket van Ziggo  kanaal 818 en via de app. RadioNL niet meer te ontvangen zijn via de 97.6 FM in Zuid-Holland.

Rick Waltmann die in het verleden bij Wild Hitradio werkte, wordt station-director alsmede presentator van de ochtendshow bij Radio Royaal. Barry Brand zal de avondspits voor zijn rekening nemen en wordt music-director en daarmee verantwoordelijk voor de gehele productie en muziekplanning

Perry Oerlemans, mede-eigenaar van Radio Decibel en Radio Royaal: "Het was tijd voor een nieuw radio avontuur. Het is daarom geweldig om dit samen te doen met een tot op het bot gemotiveerde crew. We hebben al vele jaren met Barry gewerkt en met de toevoeging van Rick en de rest van de nieuwe crew weten we zeker dat Radio Royaal een succes gaat worden."

www.radioroyaal.nl
www.decibel.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie