Thuiswerk Summit live op New Business Radio
23-03-2021 09:11:26 | Door: Saskia van Weert | hits: 1611 | Tags:

New Business Radio doet op donderdag 25 maart en vrijdag 26 maart 2021 live verslag van het Thuiswerk Summit vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De Thuiswerk Summit, onder leiding van Hans Kazàn, is een online kennisevent voor leidinggevenden en directieleden, die veel vraagstukken rondom het hybride thuiswerken willen oplossen.

New Business Radio brengt sfeerreportages, de laatste trends op thuiswerkgebied, experts, sprekers en panelleden. Sprekers en panelleden zijn onder anderen Paul Geraeds (voorzitter NCD), Antje Monteiro (Fit at Home), Martijn van Lieshout (Vodafone Business), Kilian Wawoe (VU Amsterdam), Mariska Meerveld (Logitech) en Niels Schotanus (Van Ede & Partners).

De presentatie op New Business Radio is in handen van Ron Lemmens en Jolanda Oskam. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Mike Stern van het Thuiswerk Summit: "Zeer fijn om met New Business Radio samen te werken om ook via deze speciale uitzendingen het thuiswerken voor iedereen prettiger en effectiever te maken, samen met alle experts tijdens het Thuiswerk Summit!" 
 
www.newbusinessradio.nl
www.thuiswerksummit.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie