Tim de Gier en Florentine Vos naar Podimo
28-06-2022 12:04:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 5509 | Tags:

Podimo versterkt het lokale team in Nederland met de komst van twee krachten. Tim de Gier zal aan de slag gaan als Head of Content en Florentine Vos vervult sinds kort de rol van Country Manager.

Tim de Gier: Head of Content bij Podimo: “De Nederlandse podcastwereld is de afgelopen jaren explosief gegroeid, met als gevolg dat er geweldige podcasts zijn bijgekomen. Dankzij Podimo kunnen de makers hun shows substantieel uitbouwen en komen er middelen beschikbaar om weer een nieuwe fase in te gaan. Onze favoriete shows kunnen zo regelmatiger verschijnen, creatief zijn met vorm en inhoud, en het land in gaan op zoek naar de beste verhalen. Als Head of Content ga ik mij focussen op de contentstrategie, ga podcastmakers helpen om hun shows uit te bouwen en hun publiek te vinden en ga ik talenten helpen om nieuwe shows op te zetten. Het aanbod van Podimo moet aantrekkelijk en hopelijk zelfs onmisbaar worden. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.” 

Het geluidslandschap van morgen

Florentine Vos: “Vanaf 2009 ben ik actief betrokken geweest bij de start up fase van Spotify bij het hoofdkantoor in Stockholm. Ik heb daar veel verschillende rollen gehad; van lanceringen in diverse landen, tot werken aan de premium positie van het merk. Na 12 jaar in het buitenland, wilde ik bij terugkeer in Nederland weer door binnen de audio en tech wereld. We zien de podcast industrie snel ontwikkelen en ik twijfel er niet aan dat we met Podimo een belangrijke rol zullen spelen in het ontwerp van het geluidslandschap van morgen in Nederland. Zowel als het gaat om de gebruikerservaring, productie en de manier waarop we geluid presenteren. Ik kijk ernaar uit om mijn internationale ervaring in te zetten om samen met het team, de makers en de community te groeien.”

Verrijk je leven door middel van luisteren

Morten Strunge, founder & CEO Podimo: “De lancering in Nederland is onze meest succesvolle tot nu toe. We blijven ons sterk richten op de ondersteuning van Nederlandse makers en Nederlandse content, terwijl we de beste holistische gebruikerservaring voor Nederlandse luisteraars willen creëren. We zijn dan ook erg blij dat Florentine Vos ons team komt versterken en onze inspanningen in Nederland zal leiden als onze nieuwe Country Manager, evenals de toevoeging van Tim De Gier van Dag en Nacht Media als onze nieuwe Head of Content. We kijken ernaar uit om de lokale gemeenschap van makers verder van dienst te zijn en het leven van mensen te verrijken door middel van luisteren.”

www.podimo.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie