Uitzendingen BNR onder andere vanaf 30 meter hoge reclamemast
31-08-2017 23:46:00 | Door: | hits: 1827 | Tags:

Het programma BNR Hemmen wordt vanaf verschillende locaties uitgezonden, in het kader van de BNR Mobility Week. Op dinsdag 5 september tussen 12.00 en 14.00 uur wordt het programma live vanaf de 30 meter hoge reclamemast aan de A27 bij Houten uitgezonden. Presentator Roelof Hemmen en zijn gasten worden met een hijskraan in de mobiele studio getakeld.

Programma BNR Mobility Week 2017

Maandag 4 september vindt de start van de BNR Mobility Week plaats op een rondvaartboot in Amsterdam en is BNR ook aanwezig bij de Shell in Amsterdam bij het Westerpark. Dinsdag 5 september is BNR te vinden bij een 30 meter hoge reclamemast aan de snelweg bij Houten richting Utrecht en zijn ze ook aanwezig bij OK tankstation Nieuwegein, langs de snelweg net voor de reclamemast bij Houten. Woensdag 6 september wordt er uitgezonden vanuit Amsterdam Centraal. Donderdag 7 september wordt er uitgezonden vanaf Rotterdam Airport. Tenslotte sluit de BNR Mobility Week op 8 september af in Apeldoorn vanaf een bus die op waterstof rijdt en is BNR ook aanwezig bij de Shell aan de Lange Amerika weg.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “De BNR Mobility Week is al jaren een vaste waarde in september. Samen met onze luisteraars gaan we op zoek naar slimme oplossingen voor het fileprobleem. Ook kijken we over de grens in andere Europese landen. Het programma BNR Hemmen zendt uit vanaf geweldige locaties. Van de reclamemast tot en vliegveld en van een varende boot tot een rijdende bus. Ook technisch is de BNR Mobility Week weer een hoogstandje. Ik kijk ernaar uit!”

Flitsen om het fileprobleem op te lossen

Op verschillende locaties is het publiek welkom om zich vrijwillig te laten flitsen en hun oplossing voor het fileprobleem te delen met de BNR-luisteraars. Met een BNR-flitspaal worden er een foto's gemaakt die automatisch via social media worden gedeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om met het beste idee een prijs te winnen. Degene die zichzelf tagt op de foto en met een origineel idee komt, maakt kans op een VANMOOF elektrische fiets. Alle luisteraars zijn van harte welkom om langs te komen en krijgen in ieder geval een BNR-koptelefoon en speciale BNR-Autodrop cadeau.

De BNR Mobility Week 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door ALD Automotive, Invest EU en BMW.

www.bnr.nl
www.fdmg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie