[Vacatures] Talpa Media Solutions zoekt Accountmanager Special Advertising
13-08-2018 08:40:00 | Door: | hits: 8045 | Tags:

Talpa Media Solutions is een Nederlands mediabedrijf bestaande uit een combinatie van bekende mediamerken, technologische kennis en effectief bereik. Talpa Media Solutions vertegenwoordigt de radiozenders 538, Radio10, Sky Radio, 100%NL, SLAM!, Sublime en Veronica met een landelijk bereik van 8,2 miljoen Nederlanders*. Op tv-gebied bereiken wij met de zenders Net5, SBS6, Veronica en SBS9 eveneens een miljoenen publiek. Door Juke, Social1nfluencers, Kijk en Emesa zijn wij ook sterk vertegenwoordigd in het digitale domein.

Ter uitbreiding van het Special Advertising team binnen Talpa Media Solutions zijn wij per direct op zoek naar een:

Accountmanager Special Advertising (M/V)

Als lid van het Special Advertising-team ben je verantwoordelijk voor het werven van radio- en tv-billboardsponsors voor diverse programma’s op alle radio en tv-zenders van Talpa Media Solutions (SBS 6, Veronica, Net 5, SBS 9, Radio538, Sky Radio, Radio10, Radio Veronica, 100%NL, SLAM! en Sublime).

Als Account Manager Special Advertising:

  • Ben je het aanspreekpunt voor adverteerders en new business inzake commerciële radio & tv billboard campagnes.
  • Vertaal je marketing-/communicatiedoelstellingen van adverteerders naar succesvolle campagnes;
  • Informeer, adviseer en werf je actief (potentiële) opdrachtgevers en adverteerders en heb je als taak relaties verder uit te bouwen;
  • Ben je verantwoordelijk voor het effectief uitdragen van het radio billboard beleid en rapporteer je direct aan de Account Director Special Advertising.

Wij zoeken: een gemotiveerde kandidaat die beschikt over een HBO-opleiding (werk-en denkniveau) bij voorkeur in de richting Marketing / Communicatie. Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een commerciële functie op het gebied van (tele) sales, waarbij ervaring bij een media-exploitant en/of TV-producent een pré is.

Wij bieden: een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren: Beschik jij over uitstekende commerciële en communicatieve eigenschappen? Ben jij een energieke persoonlijkheid en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV voorzien van een motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar: vacature@oms.fm.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie