Vaccinerende Podcast met Mattie en Marieke
12-01-2021 11:46:13 | Door: Saskia van Weert | hits: 1311 | Tags:

Het team van de ochtendshow van Qmusic komt met Mattie & Marieke, De Vaccinerende Podcast. Na de vaccinatie moet iedereen 15 minuten wachten om ernstige bijwerkingen uit te sluiten. Een tijd die Mattie, Marieke en het team opvullen met een vrolijke podcast.

Tijdens de podcast horen de zojuist gevaccineerden naast Mattie Valk en Marieke Elsinga ook nieuwslezer Anne-Marie Rozing, regisseur Tom van de Intercom, en Joe Stagiair van de Show. Zij brengen luchtig vermaak in een spannende tijd: allemaal krijgen ze één minuut om de luisteraar zo goed mogelijk te entertainen. De een doet dat met leuke feitjes, de ander met ASMR, waarbij een fijn gevoel opgeroepen wordt door te fluisteren en fijne geluiden te maken.

Mattie Valk: "Na een lang verwachte vaccinatie komt een moment waarbij je even niks mag of kan, in een saai hokje op een prik-locatie. Dat moment vullen wij graag op met wat vrolijkheid."

Marieke Elsinga: "We beloven dat de 15 minuten die je moet wachten voorbij vliegen. De podcast heeft niet voor niets de naam vaccinerend te zijn."

Mattie & Marieke, De Vaccinerende Podcast is te beluisteren via Qmusic.nl, in de Qmusic-app en via de andere podcast-platforms, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Beeld: Qmusic

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie