Vernieuwing en uitbreiding radio- en muziekstreamingdienst JUKE
05-04-2018 09:05:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4022 | Tags:

JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceert vernieuwde versies van de applicatie. Ook is JUKE vanaf nu naast de app ook te gebruiken via de website met een extra groot radio aanbod. De eerste public bèta van het premium-onderdeel van JUKE werd afgelopen zomer al gelanceerd. De afgelopen maanden zijn gebruikt om inzicht te krijgen in de gebruikerswensen van JUKE-luisteraars. Het verbeterde platform biedt luisteraars de oplossing voor alle fases van muziek luisteren: van live radio luisteren tot aan het streamen van eigen playlists via Sonos.

Bij JUKE staat het gebruiksgemak voorop. Daarom is er gekozen voor een simpel design, maar ook voor volledige custom integratie in Sonos. Over een maand zijn de radiostations via JUKE ook te beluisteren in een public beta via Alexa. Door het simpele design en makkelijke gebruik wordt streamen van muziek en radio voor iedereen toegankelijk. In 49 verschillende MediaMarkt vestigingen staan ambassadeurs klaar om te helpen met JUKE te installeren en gebruikers persoonlijk op weg te helpen via de Smartbar.

Radiostreaming in JUKE

Radiozenders als 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, SLAM! en 100% NL, zijn te luisteren via JUKE. Gebruikers kunnen complete radio-uitzendingen bewaren als favoriet en nummers die ze horen op de radio direct opslaan in een persoonlijke afspeellijst: Push to Playlist. Ook kunnen ze luisteren naar themakanalen van verschillende radiozenders, zoals bijvoorbeeld 538 Dance Radio en Radio 10 Guilty Pleasures.

Samenwerkingen artiesten, muzieklabels en radio dj’s

JUKE werkt samen met artiesten en muzieklabels om exclusieve content te creëren. Zo hebben onder andere Maan, 3JS, Ilse DeLange en Armin van Buuren, maar ook radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander een eigen sectie waarin ze hun favoriete muziek verzamelen.

www.juke.nl
www.talparadio.nl
www.talpanetwork.com
www.mediamarkt.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie