Veronica Inside wordt per 2 november 2020 ochtendshow Radio Veronica
25-09-2020 14:49:00 | Door: David de Jong | hits: 1874 | Tags:

Veronica Inside zal per 2 november 2020 de ochtendshow worden van Radio Veronica. Het programma met Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen zal van maandag tot en met donderdag tussen 7:00 en 9:00 uur te horen zijn. Nieuwslezeres Florentien van der Meulen zal daarbij ook aanwezig zijn.

Daarmee blijft de samenstelling van het team grotendeels onveranderd, ook de inhoud blijft dezelfde. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, het laatste sportnieuws doorgenomen, en is er de nodige humor en muziek. De ochtendshow is een uur ingekort ten opzichte van de ochtendshow die Giel Beelen tot nu toe presenteeerde die naar NPO Radio 2 is vertrokken.

Wilfred Genee zal naast het radioprogramma Veronica Inside op televisie blijven presenteren op maandag- en vrijdagavonden.

Van 28 september tot 30 oktober 2020 zal Martijn Muijs de ochtendshow maken met Florentien van der Meulen. Martijn Muijs presenteert normaal gesproken de avonduren vanaf op Radio Veronica vanaf 18:00 uur. Wie per 2 november 2020 de vrijdagochtendshow zal presenteren, alsmede de middagen bij Radio Veronica zal invullen, zal later bekend worden gemaakt. Tot 30 oktober zal Veronica Inside in de middag te horen blijven. Jan Joost van Gangelen maakt daarbij op dit moment de vrijdagse Veronica Inside.

Wilfred Genee: “Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels van Baarlen en Rick Romijn kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit”

Marc Adriani, Content & Programma Directeur: "Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen hebben het afgelopen jaar bewezen perfect te passen bij Radio Veronica. Elke dag vuurwerk op de radio. Die energie horen we straks iedere ochtend, ideaal om de dag mee af te trappen."

www.radioveronica.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie