Vorsten komt met podcast Aan het Hof
18-11-2019 18:03:00 | Door: David de Jong | hits: 2487 | Tags:

Het magazine Vorsten is gestart met een podcast onder de naam Aan het Hof. De podcast is via onder meer iTunes en Spotify te beluisteren.

De eerste aflevering van de podcast besteedt  aandacht aan de kleding van koningin Máxima en aan de perikelen rondom prins Harry en diens echtgenote Meghan Markle. Ook is er in de podcast aandacht voor een fan van het Oranje-huis.

Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten: "Vorsten is al ruim 46 jaar dé autoriteit in deze prachtige niche. Niet alleen met het prachtige glossy tijdschrift, maar ook online. Een podcast was een logische volgende stap. Aan het Hof is  zeker geen kopie van het tijdschrift. In het tijdschrift doen we verslag, geven we duiding, laten we de mooiste foto's zien en zijn we chic. In de podcast zitten we als het ware aan de keukentafel om onze belangrijkste onderwerpen te bespreken. Royalty is een hip onderwerp in iedere huiskamer. Het verschil dat wij maken is dat wij onze gesprekken voeren met échte deskundigen. Er zijn in Nederlands 17 miljoen voetbaldeskundigen, maar er is maar één bondscoach. Zoals is het met ons onderwerp ook. Er is maar één Vorsten, een mediamerk dat uitsluitend werkt met de allerbeste deskundigen."

De podcast zal elke maand worden uitgezonden. In de tweede aflevering gaat het over het Belgische koningshuis.

www.vorsten.nl/aan-het-hof
www.newskoolmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie