What’s Going On van Marvin Gaye op nummer 1 in de Soul Top 1000 van Sublime
14-04-2021 12:33:00 | Door: David de Jong | hits: 1116 | Tags:

Radiozender Sublime is gestart met het uitzenden van de Soul Top 1000, de langste soullijst van Nederland. Daarin staan de allerbeste soulplaten ooit gemaakt volgens de luisteraars van Sublime. De plaat met de meeste stemmen is van Marvin Gaye: What’s Going On.

Papa Was A Rolling Stone van The Temptations staat op nummer 2. De top drie wordt compleet gemaakt door Rufus & Chaka Khan met Ain’t Nobody. De artiesten die het vaakst in de lijst staan zijn Stevie Wonder, Prince, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire. Naast oude soulklassiekers zijn er ook recent uitgebrachte platen de lijst in gestemd. Zoals Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson Paak) met Leave The Door Open. Maar ook The Teskey Brothers met Hold Me. En Sault met Free.

Angelique Houtveen, radio-dj bij Sublime: “What’s Going On van Marvin Gaye op nummer 1. Het is een nummer waarvan ik hoop dat het binnenkort niet meer relevant is. Want ik snap waarom er zo veel op gestemd wordt. Er zijn nog steeds gebeurtenissen in de wereld waarvan we denken: waarom gebeurt dit? Waarom kan dit nog? Maar het nummer zelf blijf ik echt een heel goed nummer vinden.”

De Soul Top 1000 is tot en met 23 april te beluisteren op Sublime. Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00, in het weekend tussen 12:00 en 16:00 en op 23 april, de finaledag, tussen 09.00 en 14.00 uur. De gehele lijst is hier terug te vinden.

www.sublime.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie