Wietze de Jager krijgt dagelijks programma bij Radio 538
17-08-2020 14:06:00 | Door: David de Jong | hits: 1800 | Tags:

Wietze de Jager krijgt per maandag 24 augustus 2020 een dagelijks programma op werkdagen. De dj heeft zijn contract met drie jaar verlengd bij Talpa Network.

Wietze de Jager zal op werkdagen van 12:00 tot 14:00 uur een lunchprogramma maken. Daarnaast blijft de dj op vrijdagavond het programma Weekend Wietze met Chris Bergström en Klaas van der Eerden presenteren.

Met de komst van Wietze de Jager wordt het programma Greatest Hits in de ochtend op werkdagen ingekort en is voortaan van 10:00 tot 12:00 uur te horen. Op zaterdag en zondagen zal Niek van der Bruggen de uren van Wietze de Jager overnemen. A State of Trance van Armin van Buuren en Hardwell on Air van dj Hardwell (Robbert van der Corput) komen niet meer voor in de uitzendschema's van Radio 583.

Wietze de Jager, dj bij Radio 538: "Als jongetje uit het oosten van het land had ik nooit verwacht dat ik een dagelijks programma zou krijgen bij het grootste radiomerk van Nederland! Op dit soort momenten realiseer ik mij hoe bevoorrecht ik ben. Ook wel lekker om buiten de vrijdagavond ook een keer een programma te maken zonder Klaas van Eerden."
 
Menno de Boer, Radio Director Radio 538: "Wietze geeft je net altijd ietsje meer, barst van de ideeën en is die positieve collega die je niet wilt missen. Hij ademt 538 en is dé aanvulling op de nieuwe 538-werkdag."

www.538.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie