Wilfred Genee krijgt middagshow bij Radio Veronica
06-11-2018 11:46:00 | Door: | hits: 3226 | Tags:

Radio Veronica krijgt een middagshow. Vanaf maandag 7 januari 2019 presenteert Wilfred Genee iedere maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur Veronica Inside. Rick Romijn en Niels van Baarlen schuiven aan als sidekicks van het middagprogramma.

Wilfred Genee is al jarenlang een bekend gezicht in de radio- en televisiewereld. Hij werkte voor diverse sportprogramma's en sinds 2002 presenteert hij de populaire voetbaltalkshow VI. Rick en Niels vormden meer dan twintig jaar een drie-eenheid met Edwin Evers in de ochtendshow van Radio 538 Evers Staat Op. 

De Veronica middagshow draagt dezelfde naam als de voetbaltalkshow, maar zal inhoudelijk naast het laatste voetbalnieuws ook het nieuws van de dag en de lekkerste muziek brengen. Op vrijdag zal Wilfred Genee te horen blijven bij BNR nieuwsradio. De invulling voor de vrijdagmiddag van Veronica wordt later bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden van Niek van der Bruggen, dj van de huidige Veronica Middagshow. Hij zal in ieder geval werkzaam blijven binnen Talpa Radio.

Wilfred Genee: "Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat Veronica Inside vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is."

Niels van Baarlen: "Het is een lekker idee dat ik kan blijven doen wat ik het liefst doe; radio maken met een top team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wilfred het geweldig gaat doen."

Rick Romijn: "Voor mij is de cirkel rond. Ik begon meer dan twintig jaar geleden bij Veronica en nu mag ik er weer een nieuwe uitdaging aangaan."

Marc Adriani, radiodirecteur van Talpa Radio: "Wij zijn erg trots op deze samenwerking. Wilfred Genee is een geweldige aanvulling voor Veronica en met Rick en Niels vormt hij een fantastisch team. Een ding is zeker; begin 2019 gaan we iets doen op Radio Veronica dat echt anders is dan alle andere middagshows op de Nederlandse radio."

De complete programmering van Radio Veronica vanaf 7 januari 2019 wordt later bekendgemaakt.

www.radioveronica.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie